Ding & Doen - Markt

18 mei 2019, De Vierstee Maartensdijk

Op zaterdag 18 mei 2019 organiseert Stichting Vierstee 2.0 onder de naam “Ding & Doen-Markt” een gezamenlijke Rommel-, Curiosa- en Activiteitenmarkt in de Vierstee.

Elke vereniging of goede doelen organisatie kan op deze dag één of meerdere kramen/tafels huren om producten (inclusief tweedehands) aan te bieden en de activiteiten van de club te promoten. Voorwaarde is dat de opbrengst ten goede komt aan de eigen vereniging of een vooraf gemeld goed doel. Commerciële activiteiten zijn niet toegestaan. Heeft u boeken, kleding, speelgoed, elektronica, planten, geurtjes, witgoed, bijzondere huisvlijt of andere zaken voor de verkoop? Huur dan één of meer kramen en verdien zo geld voor uw vereniging of goede doel!

Naast de rommel- en curiosa markt, organiseren we een activiteitenmarkt. De toneelzaal wordt hiervoor omgetoverd tot een gezellige “Doen-markt” waar leuke en bijzondere activiteiten kunnen worden georganiseerd. In de toneelzaal komt ook een podium waarop iedereen ‘iets’ kan doen om op ludieke wijze extra geld binnen te halen of zijn/haar vereniging of goede doel te promoten.

Kijk voor meer informatie op de website van Vierstee 2.0 (https://www.vierstee.nl/)

 

Ding&Doen Markt 2019 Ding&Doen Markt 2019
Logo Vierstee 2.0 - numbereight.nl Logo Vierstee 2.0 - numbereight.nl
Bord Maartensdijk -  numbereight.nl Bord Maartensdijk - numbereight.nl
Vierstee Maartensdijk - numbereight.nl Vierstee Maartensdijk - numbereight.nl