Peuter en kleutergym - nijntje Beweegdiploma

Vanaf donderdag 11 maart 9.30 in de Vierstee te Maartensdijk

Goed leren bewegen doen kinderen het makkelijkst op een leuke manier. Daarom kunnen peuters en kleuters bij Number EighT in Maartensdijk het nijntje Beweegdiploma halen! 

Wat is het nijntje Beweegdiploma?

Het nijntje Beweegdiploma biedt jonge kinderen wekelijks speelplezier, terwijl ze op hetzelfde moment alle essentiële basisvormen van bewegen leren. Kortom, het is een combinatie van plezier met een flinke dosis gezonde ontwikkeling.

Bewegen met plezier
In de lessen van het nijntje Beweegdiploma kunnen peuters en kleuters bijvoorbeeld naar hartelust balanceren, rollen, huppelen, klauteren, springen, zwaaien, vangen, gooien en schoppen! Alle basisonderdelen van bewegen komen aan bod via leuke oefeningen en spelletjes. Zo leren kinderen op een verantwoorde manier bewegen met veel variatie. Dit is essentieel om fijn te kunnen bewegen en sporten. Ook leren ze sociale vaardigheden als samen spelen, op je beurt wachten en goed met elkaar omgaan. En wist je dat goed en gevarieerd bewegen het belangrijkste hulpmiddel is bij de ontwikkeling van hun hersenen? Zo draagt het nijntje Beweegdiploma bij aan de gezondheid en het geluk jonge kinderen.

Meedoen
Het nijntje Beweegdiploma is er voor kinderen van 2 t/m 6 jaar. Het programma is zorgvuldig samengesteld door de KNGU en wordt alleen gegeven door speciaal opgeleide trainers. Na het doorlopen van de lessen ontvangen de kinderen het nijntje Beweegdiploma tijdens een beweegfeestje. Daarop staat waar ze mee hebben geoefend. Een diploma om trots op te zijn en wat kinderen een leven lang voordelen geeft in sport, op school, met vriendjes en thuis!
 

Waar?
Number EighT verzorgt de lessen voor kinderen van 2 tot 4 jaar op donderdagen om 09.30 uur in de Vierstee te Maartensdijk.
Volg de 2 gratis kennismakingslessen op donderdag 11 en donderdag 18 maart 2021! 

Vervolgens kan er ingeschreven worden voor een lessencyclus van 10 weken.
Na de gratis kennismakingslessen zijn de kosten €10,00 per les, €45,00 voor 5 lessen (10% korting) of €80,00 voor 10 lessen (20% korting).

Vanaf september 2021 starten we met:
Beweegdiploma 1 voor kinderen van 2 tot 4 jaar
Beweegdiploma 2 voor kinderen van 4 tot 6 jaar  

Meer weten of inschrijven?
Neem gerust contact op via info@numbereight.nl
 

Nijntje hoepels Number EighT Nijntje hoepels Number EighT
Nijntje dubbel bal korf Number EighT Nijntje dubbel bal korf Number EighT
NI9146~1 NI9146~1
Nijntje dubbel korf rennen Number EighT Nijntje dubbel korf rennen Number EighT
Nijntje dubbel schommel Number EighT Nijntje dubbel schommel Number EighT
Hoofdlogo Beweegdiploma Hoofdlogo Beweegdiploma