Nijntje: gym - film - meet & greet

Maartensdijk: 13 mei 2023 - De Vierstee

Op Zaterdag 13 Mei wordt voor de leeftijd van 2 tot 5 jaar een Nijntje Event gehouden met Nijntje de Film op een groot bioscoopscherm en professioneel geluid, een Meet&Greet met Nijntje Pluis en Nijntje de Film.

10.45 inloop en meet&greet met de echte Nijntje Pluis.

11.00 Aanvang Nijntje de Film (1uur 8 min)

Nijntje bezoekt met haar vriendjes de dierentuin. Samen gaan ze op een spannende en vrolijke speurtocht langs de dieren, waar het publiek actief aan kan deelnemen. Nijntje speelt spelletjes, zingt liedjes en ontdekt op het eind een grote verrassing. Op een leuke en speelse manier leren de kleinste kinderen de charme van een groot bioscoopscherm met bioscoopgeluid.

12.00 Het Nijntje Pleintje, met allerlei Nijntje gym activiteiten voor de kinderen. (tijdens de film wordt het Nijntje Pleintje al opgezet, voor de kinderen die nog niet een hele film kunnen uitzitten). Hier lopen professionele begeleiders van het Nijntje Gym om u te helpen met de avonturen van je eigen kleine Nijn.

**De Nijntjes in wording moeten naast een eigen kaartje, ook worden begeleid door minimaal 1 volwassene met een kaartje. Oudere broertje of zusjes zijn ook welkom. inclusief 1 consumptie per persoon.

 

KOOP HIER JE KAARTJES! (https://www.vierstee.nl/product/nijntje-pleintje-en-nijntje-de-film/)

 

 

 

Nijntje pleintje Number EighT 2023 Nijntje pleintje Number EighT 2023